Tietoa meistä

Velobe yhtiönä

Luotettava ja kotimainen Velobe tekee pyöräkauppaa suurella sydämellä ja pitkällä kokemuksella.

Veloben taustayhtiö on Helkama Comeback Bikes Oy, joka kuuluu Helkama Emotor -konserniin. Helkama on lähes 120 vuoden ajan ollut synonyymi luotettavalle suomalaiselle polkupyöräkaupalle. Tämä perintö ja kokemus takaavat sen, että Velobe voi tarjota asiakkailleen ensiluokkaista palvelua ja tuotteita millä tahansa pyöräilyn osa-alueella.

 

Miksi Velobe on perustettu?

Haluamme tehdä sähköpyöräilystä saavutettavaa, turvallista ja kestävää – unohtamatta kuitenkaan ajamisen tuomaa iloa ja hauskuutta.

Saavutettavuus meille tarkoittaa sitä, että tarjoamme laadukkaita ja perusteellisesti huollettuja, käytettyjä sähköpyöriä huomattavasti uusia pyöriä edullisemmin. Näin teemme mahdolliseksi sen, että yhä useampi suomalainen pääsee nauttimaan hauskasta, ekologisesta ja terveellisestä sähköpyöräilystä.

Turvallisuus tarkoittaa meille sitä, että sekä sähköpyörien myyjät että ostajat voivat luottaa siihen, että kaupanteko on turvallista ja luotettavaa. Lisäksi turvallisuus on sitä, että kaikki Veloben myymät sähköpyörät ovat ammattimekaanikkojen tarkoin tarkistamia, huoltamia sekä vuoden takuulla varustettuja. Näin ollen Veloben sähköpyörät ovat takuulla turvallisia ajossa.

Kestävyydellä tarkoitamme ekologisuutta kolmelta eri kantilta. Ensinnäkin, sähköpyöräily on itsessään varsin ekologinen liikkumisratkaisu. Jokainen sähköpyörällä korvattu automatka on meille pieni voitto ja ylpeyden aihe. Toiseksi, Veloben perusteellisesti huoltamilla sähköpyörillä on pidempi käyttöikä, jolloin ne palvelevat ajossa pidempään ja keventävät sähköpyöräilyn hiilijalanjälkeä. Kolmanneksi, Velobe edistää ympäristöystävällisistä kiertotaloutta ja laittaa käyttämättömäksi jääneet pyörät uuteen ajoon.

Kaiken lisäksi sähköpyöräily tarjoaa iloa ja hauskuutta tarjoamalla vapauden tunteen ja mahdollisuuden nauttia suomalaisen luonnon upeudesta. Liikkuminen pyörällä parantaa fyysistä hyvinvointia ja vapauttaa endorfiineja, mikä kohottaa mielialaa. Ystävien kanssa sähköpyöräily tai uusien paikkojen tutkiminen tuo seikkailun tuntua ja lisää yhteisöllisyyttä.

 

Nautinnollisia ja turvallisia ajokilometrejä toivottaen!

Niklas ja Jerry, Veloben sähköpyöräkauppiaat